2018. január 1., hétfő

Boldog új

BÚÉK!
2018 van, mondjuk úgy, hogy csak az évszám változott, más semmi. Rögtön az év első napján sikerült leamortizálnom magam erősítés közben, most nurofennel úgy ahogy működöm, meg hűtőm a nyakamat, vállamat egész nap. Szuper. Ennyire már régen húzott be, nem hiányzott.
2017 is jól végződött: először az akku döglött meg véglegesen a Szuperszamárban, ott bikáztuk az Allee előtt - külön köszönet a Mazdás srácnak, aki volt olyan kedves és segített -, aztán meg valami árulás történt az tüzelőanyagellátó és/vagy gyújtásrendszerben, ami miatt úgy toltuk be félútról a garázsba. A dolog azért furcsa, mert előtte semmi gond nem volt vele. Ehh...
Őfelsége, Nemmegyevics Rom-anov, a cárevics egyébként még mindig nincs rendben. Ezen titokzatos hiba miatt üzem melegen gázfröccs után leáll és nem is indul be, amíg le nem hűl. Még szilveszterkor is ezzel küzdöttünk, a gyertyák amúgy teljesen oda vannak, 2-án, ha kinyitnak a boltok, mehetünk is venni 4 újat.
Három létfontosságú alkatrész már így is ki van készítve beszerelésre, csak 31-én besötétedett és nem tudtunk tovább dolgozni. Örömébodottá.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése