2019. november 1., péntek

Imádlak, posta!

 Régóta kepesztek már egy kis méretű mosogatógépért, és múlt héten, miközben délután kettő és este tíz között a tesztpadnál rohadtam, rá is bukkantam tök véletlenül a Quellén az ideális jelöltre.
Olcsóbb volt, mint az Amazon, 2-3 munkanapos szállítási határidőt vállaltak, szóval meg is rendeltem viharsebesen a masinát.
Oda volt írva, hogy a Posta szállítja. De az nem, hogy a Posta 16:02-kor küld egy üzenetet, hogy akkor a kiszállítás aznap 9 és 12 között várható. Délután négykor szólnak, hogy ja, ma reggel szállítjuk ám. Keretén, vagy kretén?
Fasza, mert kocsi nincs, marad tehát az erőnléti edzés... Úgyis csak 14 kiló.
Az amúgy 40x40x40 centis gépecskét a szállító természetesen egy 80x80x80 centis dobozba csomagolta be, esélyem nem lett volna ellene. Hálás köszönet illeti a postás hölgyet, aki szó nélkül felajánlotta, hogy vigyem el a molnárkocsijukat. Azt persze a lelkemre kötötte, hogy zárásig érjek ám vissza vele... Potom tíz percre lakom a postától, zárásig ekkor volt vissza harminc perc.
Valószínűleg sikerült megdöntenem a postáskocsival hazáig meg vissza futólépésben elnevezésű versenyszám olimpiai csúcsát, mert kb. negyed óra alatt visszaértem a üres jószággal.
A gépike azóta szolgálatba állt és nagyon kedvelem, igaz, teljesen át kellett rakodnom miatta a konyhapultot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése