2018. április 29., vasárnap

A cárevics újra akcióban

Az első meleg napok mindig kritikusak egy olyan hideg vidéki élőlény, mint Szuperszamárovics életében. A fűtött karburátor legnagyobb hátránya ugyanis, hogy ha a hűtés elégtelen és kevés a nafta a tankban, akkor bizony a rendszer begőzösödik. A gőzbubik pedig elzárják a fúvókákat, a Szamárovicsok pedig megmakacsolják magukat és nem mennek tovább. Gyakorlatilag beindítani se lehet őket, amíg le nem hűltek.
Őfelsége Szuperszamárovics e csodás, meleg napon, miután minden tételt kipipált a körülmények listán, megint megállt, pontosan ott, ahol tavaly decemberben. Szerencsére most nem volt akkora forgalom, így probléma nélkül sikerült átjutni a három sávon az Allee előtt. Köszönöm szépen a költözködő fiatalembernek, aki autóstól betolt a parkolóba, ahol gatyába rázhattam a renitens háziállatomat!
Hogy a kocsi engem akar szocializálni, vagy szimplán csak unatkozik egyedül a garázsban, nem tudom, de az biztos, hogy révén mindig új embereket ismerek meg.
Bónuszként most van egy 5 literes benzineskannám (a Grazban csücsülő 10 literes mellé), és egy ÖAMTC tagságom Schutzbrieffel, mivel kedden megkezdi ausztriai tartózkodását.

Ja, ma egy járőrpáros kiállt trafizni a Nagytétényire, pontosan oda, ahova kértem. Nem tudom, hogy véletlen-e, vagy valaki a rendőr ismerősök közül olvasta a bejegyzést. Köszönöm! Szeretettel várjuk Önöket újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése