2016. április 8., péntek

Tavaszi szél

A pincében teleltetett muskátlik meghaltak sajnos. Valószínűleg nemcsak a nem öntözés, de a fagy is betett nekik,  ami még a transzport előtt csípte meg őket. Kimúltak továbbá a tavaly nyáron balesetet szenvedett jujpiros muskátlijaim is két tő kivételével. Ez roppant kellemetlen, mivel ők voltak a korelnökök és most az egy szem Rambóra hárul a falkavezérség, igaz ő kemény gyerek. Rambó ugyanis jól van, szépen zöldül, és múlt hétvégén már újoncok is érkeztek, akik rendkívül gyorsan megkezdték a felzárkózást a többiekhez, egyikük a jó kosztnak hála már virágzik is.  Igazi vérmuskátli lesz belőle, már látom. 
Első Paradicsom is cserépbe került (fotó később), és hamarosan az eperpalántáim, valamint a maradék 3 tő paradicsom is kikerülhet az inkubátorból, ahol eddig laktak. Mivel az Edömér (velem együtt) megúszta, hogy tengeren túli teknőssé avanzsáljon, így már bátrabban láthatok neki a további erkélyszépítésnek, és talán idén lesz alkalmam lerakni a tavaly vett burkolatot is. Vagy nem. Majd kiderül.
Utóirat: kezdem érteni, miért nem engedik használni sok távolsági buszon a klotyót. Itt ülök a másik oldalon és már nagyon jönne fel rükvercben a perec olyan büdös van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése