2012. október 13., szombat

Amikor nincs net

Amióta elköltöztem a régi helyemről, egyfolytában netproblémáim vannak. Persze, soha nagyobb gondot annál, minthogy a saját laptopom nem találja a hálózatot, de több, mint kellemetlen, hogy azóta a Skype sem működik és ez alighanem meg fog mutatkozni a telefonszámlámban is. (hajajaj...)

Persze a netnélküliségnek vannak előnyei is.
1. Ahelyett, hogy az ember lánya a FB-n, levelezőrendszeren és egyéb nyalánkságokon lógna, tegyük fel, németet tanul. (Na, ez volt az, ami nem történt meg)
2. Zoknilényeket készít. (Mert ezt csináltam)

A fentiek persze magukban hordozzák, hogy nem fog időben aludni menni, mert a zoknilény készítést nem lehet csak úgy abbahagyni. Egy zoknilény személyiségének felfedezése és kialakítása (avagy hogyan lesz a békából zsebszörny) időigényes feladat.
Sajnos, a fent említett példányok még várnak egy két apróságra (a szemnek való gombok például a vasárnapi fuvarral érkeznek majd), de ma sikerült beszerezni néhány elengedhetetlen apróságot (Hogy is nézne ki egy zokniszörny filcvirág nélkül?), úgyhogy igazán elégedett lényecskék várnak majd gazdira.
Az egyik zoknicicának már meg is van a tulajdonosa, egy kedves kollégám másfél éves kisfia kapja majd ajándékba karácsonyra.

Néhány korábbi példány:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése