2013. január 17., csütörtök

Halastó a fürdőszobában, káosz a köbön

Nohát, az úgy volt, hogy a nagyon tuti zuhanykabinomból egyszer csak eltűnt a víz és a padlón kötött ki. Ez icipicit kellemetlenül érintett, igaz, hogy már csak félig habzottam, nem tetőtől talpig...
Hogy ki volt a jóeszű, aki úgy gondolta, hogy a pilinszka gumicső pilinszka AWAB-bal jó lesz a betáp oldalra..? Mindegy, azóta megjavították, és remélhetőleg az elkövetkező három hétben már nem lesz vele több gond. Utána meg már úgyis mindegy, mert kiköltözöm.
Ja, hogy ezt még nem mondtam? Szóval igen. Költözés 2.0 loading...  Most kiderül, hogy El Skodritoba fér több cucc, vagy Szuperszamárba.
Még mielőtt megint elmennék egy jó kis tesztútra. Tükörjég 2.0 loading...
Persze, addig még sok víz lefolyik a Dunán, meg a Murán, lesz még több hó (van az a stressz-szint, amikor szakadó hóesésben gyalog mész haza, aztán még szétugrálod magad este fél tízig a táncteremben) és hógolyócsata (ezt holnapra hirdették meg), meg műtünk (Elvágjuk? Vágjuk el... Még mindig nem mozog a füle.), és egymás idegein táncolunk (Nem az utolsó adatbank este hétkor? Nem. Hát... Rendben. Tudom, hogy nincs rendben.), és kocsit mosunk (magasnyomású mosó rulez - majdnem falhoz kent, de Kicsikocka végre üde és illatos lett), a mértan továbbra is csalóka (jó, gyere tovább... innen már kitalálsz...Kicsikocka kimanőverezése a szereldéből), kóla-kávé kombó (bár júliusig megtiltották, hogy kimúljak)... közte egy-két meeting, prezentáció, rántott karfiol, szottyadt zsömle, a hétvégén vásárolni kell és pakolni, meg aludni. Legfőképpen aludni.
Amúgy így nézett ki tegnap a város:






















Végezetül hadd adjam közre a hét ajánlatát (avagy mit tegyen a járműidomár, ha már nem tud aludni a stressztől):
Figyelj! Hazamész, a mobilt kikapcsolod. Kell még úgy huszonöt sör.
(Pálinka nem lehetne?) A pálinka még jobb. Szóval megiszod az egészet. Hidd el, nem lesz gond az alvással...   
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése