2012. július 3., kedd

Keddi összesítés

Minden nap egy új lehetőség arra, hogy valami mást kipróbáljunk, netán valami újat tanuljunk.
Még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez egy komoly poszt lesz, azt meg kell nyugtatnom: Egy zöldség sosem komolyodik meg.
Tehát:
1. Azért nem púpozzuk fel a cuccunkat egy autó ülésén, mert az első nagyobb fékezéskor valami biztosan le fog esni. Amennyiben mégis szeretnénk Bábel tornyát felépíteni kabátokból és számítógépekből, akkor a helyes sorrend a számítógép alul, kabátok felül és nem fordítva. 
2. Ha az irodában hagyod a kabátod, akkor a hűtőkonténer biztosan a tőle telhető maximumot hozza. (Következmény: 40 fokban forró tea...)
3. Az autók voltaképp emberek, csak kicsit máshogy néznek ki: ha kialusszák magukat, minden rendben van. Ha nem, az idegeidre mennek.
4. A felhőszakadás biztosan akkor éri el a várost, amikor nincs nálad esőkabát, biciklivel vagy, és mennél haza. (Meglett a távirányító, csak közben kidőlt a kondenzvíz...)
5. Özönvízben bringázni felettébb vicces dolog és remekül oldja a stresszt. A jégeső már kevésbé vicces, de miután az összes ruhád átázott, a cipődben annyi a víz, hogy békát nevelhetnél benne, a sisakod alól pedig maga a Niagara vízesés ömlik, már csak röhögsz az egészen. Azokon és azokkal együtt, akik szintén bicajon ülnek...

       



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése