2015. május 18., hétfő

Hej, a kantinban enni csudajó...

avagy van az a szint, ahol az ember átgondolja a cucialista menzáról alkotott véleményét.
Egy biztos, soha többet nem eszem csevapot - pontosabban azt a csevapnak csúfolt valamit - a kantinban.
Jelenleg ugyanis úgy érzem magam, mint egy halálra rémített fugu. Lehet, szólni kéne nekik, hogy a csevap:
- grillen készül, így nem tocsog az olajtól
- nincs tele vöröshagymával, ami utána órákig visszaböfög
- a kísérő ajvár és nem ketchup-mustár-vöröshagyma változó arányú keveréke.

A kantinunkról egyébként azt érdemes tudni, hogy tavaly volt egy konzultáció közvélemény-kutatás, amiből az jött ki, hogy ha a minőség jobb lenne, szívesebben fizetnénk picivel többet. A minőség drasztikusan romlott, ellenben a pici áremelés megtörtént...Azóta a szakszervezet - igen, itt ilyen is van - naponta kapja a leveleket, hogy bizonyos EU-s gazdaságokban a disznók különb moslékot kapnak, mint az a cucc, amit nálunk ebédnek csúfolnak. Mivel én ehhez még laktózintoleráns is vagyok, duplán anyázok, merthogy még abban sem szabad megbízni 100%-ra, amire ráírják, hogy tejmentes - remek példa a levesgyöngy, mint levesbetét alkalmazása, amikor is ráírják a levesre, hogy tejszármazékot nem tartalmazó étel, miközben az összes levesgyöngyben tutira van tejpor... Ehemm, köszi.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése